×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μαζί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ως συν-νομοθέτες, κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τη Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα 24ωρο και κάτι πέρασε για να επιβεβαιωθεί και με επίσημο τρόπο (σημερινό δελτίο τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος) η αποκλειστική είδηση που σας δώσαμε από χθες το πρωί σχετικά με το ναυάγιο αλιευτικού σκάφους ΒΔ της Νάξου στο οποίο επέβαιβαν δυο παριανοί ψαράδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Φολεγάνδρου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί 30 Μαΐου 2013 ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ηλία Μάινα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους, στην επιτυχή αντιμετώπιση και κατάσβεση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα την Προβληματική λειτουργία των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ στις Κυκλάδες κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην άξια διοίκηση του ΝΗΡΕΑ, το προπονητικό τιμ, τους γονείς των

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 30-05-2013 το πρωί στην περιοχή Όθος Καρπάθου, εντοπίστηκαν μέσα σε ισόγεια οικία, που διέμεναν, νεκρές δυο γυναίκες (μάνα και κόρη) ηλικίας 76 και 44 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 15:37

Η Τήνος απαντά στις προκλήσεις

Χθες είχαμε δύο τοποθετήσεις που αφορούν τα νησιά μας και το μέλλον τους:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 12:14

Ο... αθλητικός ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο

«Ο αθλητισμός, κοινωνικό αγαθό και αξιακή ασπίδα στην κοινωνία της κρίσης, στην κοινωνία που θέλουμε»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για για την 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από τις 3 ώς και τις 5 Ιουνίου 2013. Στην έκθεση, που αποτελεί θεσμό για τον εσωτερικό τουρισμό και μέσον προβολής, θα πάρουν μέρος οι δήμοι των Κυκλάδων, Περιφέρειες και ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευτεί την διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos