×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Κατασχέθηκαν συνολικά περίπου έντεκα (11) κιλά κάνναβη, ποσότητα κοκαΐνης, Kalashnikov, περίστροφο, ζυγαριές ακριβείας και χρήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Λεύκες εγκαινιάστηκε, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, η ανοιχτή διαβούλευση με τους πολίτες μέσα από λαϊκές συνελεύσεις για θέματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα αλλά και ευρύτερα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αιτίες των προβλημάτων στην Ελλάδα δεν βρίσκονται στις Βρυξέλλες, στην Ευρώπη ή τη Γερμανία, βρίσκονται στο ότι η Ελλάδα ζούσε για πολύ καιρό υπεράνω των δυνατοτήτων της, ίσως η Ευρωζώνη ήταν επίσης ένας πειρασμός, διατείνεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», στην οποία διαμηνύει πως το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων έχει ρυθμιστεί από πολλού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14/03/2015) από το λιμένα Πάρου προς το λιμένα Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' 80χρονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σειρά τροπολογιών κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο εγκρίθηκε επί της αρχής από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές και εισάγεται για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας (τύπου Γ΄) στον Δομοκό και τη δημιουργία τμημάτων με αυξημένα μέτρα ασφαλείας εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων που ήδη λειτουργούν ανά τη χώρα προβλέπει το νομοσχέδιο που αναμένεται να καταθέσει προσεχώς στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατηρητές της κρίσης και της μετα-κρίσης, της πολιτικής και της κοινωνίας, του τόπου και των ανθρώπων της, οι Eλληνες ντοκιμαντερίστες κατέχουν επάξια ένα βασικό μερίδιο στην παγκόσμια φιλμική παραγωγή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ θεωρεί ότι η Ευρωζώνη θα μπορούσε να αντέξει πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ανησυχεί ωστόσο για τις γεωπολιτικές συνέπειες και είναι διατεθειμένη, αν χρειαστεί, να επιτρέψει και την έκδοση ομολόγων μικρής διάρκειας (T-Bills) ή την πρώιμη εκταμίευση της δανειακής βοήθειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πόλη Βαλπαραΐσο της Χιλης απειλεί η τεράστια πυρκαγιά που μαίνεται εκτός ελέγχου σε δασική περιοχή στα κεντρικά της χώρας, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ONEMI, η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις ακόμη πολίτες συνελήφθησαν στην Τουρκία, με την κατηγορία ότι εξύβρισαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με μηνύματα που ανήρτησαν στο Twitter, την ώρα που ακτιβιστές για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκφράζουν αγανάκτηση για τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι τουρκικές αρχές στο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos