Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 - Psts.gr
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 20:07

Πάρος: Η ΕΟΔ Κυκλάδων πενθεί...

Αποχαιρετίσαμε σήμερα το φίλο και συνάδελφο, το Γιάννη. Το δικό μας Γιάννη, από τα ιδρυτικά μέλη του Παραρτήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 05-06-2015 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι στις 05-06-2015 πρώτες πρωινές ώρες παραβίασε τρείς επιχειρήσεις και αφαίρεσε χρήματα και διάφορα εργαλεία. Το χρηματικό ποσό και τα κλεμμένα εργαλεία, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο χιλιάδες μετανάστες διασώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα νότια της Σικελίας , χάρη στην βοήθεια και ευαισθητοποίηση του ιταλοαμερικανικού ζεύγους Κατραμπόνε, που έχει διαθέσει σε μόνιμη βάση, πολυτελές σκάφος για την διάσωση των «απελπισμένων της θάλασσας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ για γερά νεύρα αναμένεται να είναι οι αυριανές εκλογές στην Τουρκία, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις και όπως σε όλες τις ταινίες του είδους, καθοριστικό ρόλο στην πλοκή παίζουν οι προσωπικότητες των πρωταγωνιστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εκτενή δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου παρεμβαίνει στις διεργασίες που συντελούνται στο χώρο της Κεντροαριστεράς και προτείνει προς το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξουν σε διάλογο για την πορεία της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos