Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Το δίωρο σόου «Europe Shine a Light» μας ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία της Eurovision, παρουσιάζοντας τα 41 φετινά βιντεοκλίπ, αλλά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος, πρώτο μισό του 20ου αιώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αδιαχώρητο επικράτησε από το πρωί του Σαββάτου στις οργανωμένες παραλίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, τόνισε ότι κάθε πληττόμενος αγρότης θα λάβει επιδότηση μέχρι 5.000 ευρώ και κάθε αγροτική επιχείρηση μέχρι 50.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικά κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων από ιδιώτες καταναλωτές, ιδιοκτήτες Ταξί αλλά και εταιρείες διανομής προϊόντων αποκάλυψε ότι εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Ελλάδος (ΣΕΑΑ) κ. Γιώργος Βασιλάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακριά από τα κοινά, με μια σύζυγο κατά 30 χρόνια νεότερη και αναρρώνοντας από μια πνευμονία που τον ταλαιπωρεί καιρό, ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει στον Σταύρο Θεοδωράκη για όλα: τον νέο δήμαρχο Ζέρβα, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και για τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν συνολικά ελεγχθεί 126.283 κλινικά δείγματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνα απόλυτης ερημιάς παρουσιάζει αυτή την περίοδο η μαρίνα της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos