Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Από τότε που εντοπίστηκε για πρώτη φορά η παραλλαγή Όμικρον, πριν από μόλις εννέα εβδομάδες, έχουν αναφερθεί περισσότερα από 80.000.000 κρούσματα παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 23:48

Πάρος: Το θαύμα έγινε...

Περάσανε δυόμιση χρόνια , ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι , επισκέπτες σχολίασαν με αρνητικό τρόπο (και κατ’ ιδίαν και σε μέσα ενημέρωσης δυσφημώντας το νησί) , για να καταλήξουμε σε κάτι , που από την πρώτη στιγμή όποιος διαθέτει κοινή λογική αναρωτιόταν γιατί δεν γίνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δύο κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια ιδρύουν παραρτήματα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφτηκε στην Αθήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 10χρονος Μιχαήλ έχασε τη ζωή του το 2014 κάνοντας «μπανάνα» στη Μύκονο και το βράδυ της Παρασκευής (4/2/22), γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Σημαία κυματίζοντας ψηλά ήταν η πρώτη που μπήκε στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου, την εμβλητική «Φωλιά του πουλιού», ξεκινώντας παραδοσιακά την παρέλαση των 91 χωρών που συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη για τα χειμερινά αθλήματα, τους 24 Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανατριχίλα προκάλεσε η εκπληκτική ερμηνεία 40 μικρών παιδιών απ' την Κίνα που τραγούδησαν στα ελληνικά τον Ολυμπιακό Ύμνο κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Χειμερινών Αγώνων στο Πεκίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 19:38

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηρή εγκύκλιος από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για εγκλήματα με αθλητικό υπόβαθρο - Τι ζητά από τους εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας - Έρευνα και στην Αθήνα για τυχόν αδικήματα αθλητικής βίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.640 , εκ των οποίων 68 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos