Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου γνωστοποιεί ότι τη Δευτέρα 28 Μαρτίου ξεκινούν οι αγώνες των μικτών ομάδων των κατηγοριών Κ15 και Κ17, ανακοινώνει τους αθλητές που επιλέχθηκαν και εκφράζει ευχές και ευχαριστίες προς τους αθλητές και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 36, 31, 12, 4, 8 και Τζόκερ το 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανιούσα έχει πάρει το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων καθώς η ενεργειακή κρίση «χτυπά» ανελέητα και πρωτίστως τις μεταφορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίδακας νερού ύψους 10 περίπου μέτρων παρουσιάστηκε στην άκρη του οδοστρώματος στην περιοχή μεταξύ του ΕΠΑΛ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου στην Παροικία, το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλοί ειδικοί επιστήμονες στην Ελλάδα το έχουν ήδη προαναγγείλει σε όλους τους τόνους: Βαίνουμε προς κατάργηση των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων και αυτό που μένει είναι απλώς η οριστικοποίηση της ημερομηνίας κατάργησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία υπόσχεση είχε δώσει ο Αντώνης στον εαυτό του, πριν από πολλά χρόνια, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βρετανικό SkyNews, επικαλούμενο δηλώσεις του Ουκρανού διαπραγματευτή, Ντέιβιντ Αραχαμίγια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σημαντικό έργο που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Πάρου ολοκληρώθηκε πρόσφατα και παραδόθηκε στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του σχολείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos