Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Καμία ζωντανή ύπαρξη δεν αφήνουν στα ερείπια των φονικών σεισμών στη Συρία και την Τουρκία οι διασώστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών, προτίθεται να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ανάρτηση στα social media του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη μαζί με τον βουλευτή του κόμματος Χρήστο Σπίρτζη, προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησης του Νίκου Συρμαλένιου με θέμα: «Επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης χρηματοδότησης της αποκατάστασης των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ερμούπολης Σύρου, λόγω επικινδυνότητας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου “Βαρδάκειο & Πρώιο” για τη νέα πολύτιμη προσθήκη στο ιατρικό της προσωπικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δικαστήριο, με ομόφωνη απόφασή του, επέβαλε στον Πέτρο Φιλιππίδη έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε έτη για τη δεύτερη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ εξέδωσε δελτίο τύπου για συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου στην Ευρώπη και είναι πολύ πιθανό να φτάσουν και στην Ελλάδα. Τονίζει ότι περιέχουν φαρμακευτικές δραστικές ουσίες που συνδέονται με ανεπιθύμητες ενέργειες ιδιαίτερα στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δικαστήριο, με ομόφωνη απόφασή του, επέβαλε στον Πέτρο Φιλιππίδη έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε έτη για τη δεύτερη. Η εισαγγελέας πρότεινε συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρότασή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αμοργού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, θα συγκεντρώσει τρόφιμα και λοιπά είδη για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ακόμη μια γιγαντιαία μάχη με τον χρόνο επιδόθηκαν οι διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ στο Χατάι, μια από τις πιο πολύπαθες επαρχίες της Τουρκίας, όπου επί ώρες πάσχιζαν να απεγκλωβίσουν 20χρονη κάτω από τα συντρίμμια και τελικά τα κατάφεραν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos