Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2557 είναι οι 3, 5, 9, 16, 28 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκη του Νίκου Χριστοδουλίδη έναντι του Αντρέα Μαυρογιάννη δίνουν τα επίσημα αποτελέσμαστα κατά τον δεύτερο γύρο των προεφρικών εκλογών στην Κύπρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε μέρος σε συζήτηση στο πλαίσιο της 14ης εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας», που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία ανήλθε σήμερα σε 33.179, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία μεταγραφή του Γενάρη δεν έκανε θόρυβο, αλλά έχει συμβολική σημασία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι φοβεροί σεισμοί της Τουρκίας και της Συρίας τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/2/2023 με τα δεκάδες χιλιάδες θύματα, τις ανυπολόγιστες καταστροφές και όλα τα υπόλοιπα ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στη χώρα μας η οποία έχει δεινοπαθήσει από τους σεισμούς, μετρώντας χιλιάδες θύματα και τεράστιες ζημιές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος φημίζεται για την πρωτοτυπία της σε πολλούς τομείς της δραστηριότητάς της, τόσο ως Δήμος όσο και ως ιδιωτική πρωτοβουλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 13:43

Στο κυνήγι του τίτλου η Σίτι

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Πρέμιερ Λιγκη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα. Η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να μείνει στην διεκδίκηση του τίτλου, ενώ η χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο Άστον Βίλαθα επιχειρήσει να συμμετάσχει σε έναν ακόμη ενδιαφέροντα αγώνα.Βρείτε όλες τις κληρώσεις τζοκερ όπως επίσης και χρήσιμα στατιστικά για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Σικίνου στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΦΑΝΤΑΣΙΑ” Ν.Π. 10995, 83χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 140.000 συνταξιούχοι που δεν πήραν αύξηση ή οποιαδήποτε άλλη, επιπλέον παροχή τους τελευταίους μήνες, θα λάνουν το επίδομα προσωπικής διαφοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos