Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κερμελίδης είναι ο νεκρός του φρικτού τροχαίου που έγινε στην Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νέες αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η εφαρμογή της προπληρωμένης κάρτας στα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ από το νέο έτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητήρια δύναμη τα επιπλέον έσοδα ύψους 4 δισ. ευρώ που αναμένεται να προκύψουν από τη σύλληψη της φορολογητέας ύλης σωρευτικά έως το 2027

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο – γίγας ύψους 3,1 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή επέβαλε στο ξακουστό Nammos της Μυκόνου, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πιο δύσκολη και τελευταία φάση της αναμέτρησης για την εκλογή ηγεσίας περνά το ΠΑΣΟΚ, μετά από τον πρώτο γύρο που εξελίχθηκε σε βραδιά θρίλερ μέχρι να αναδειχθεί το δίδυμο που θα μονομαχήσει στον δεύτερο γύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι σημαντικότερες ελλείψεις σε 102 λιμάνια της χώρας περιλαμβάνονται στην ετήσια έκθεση της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού ναυτικού και παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στο ΕΒΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφαίες θέσεις της κατάταξης με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης βρίσκεται η Κρήτη, καθώς και πολλά άλλα ελληνικά νησιά, όπως αυτό αποτυπώνεται στα βραβεία 2024 Readers' Choice Awards.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ίδια ώρα εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Νετανιάχου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mπορεί να υπάρχουν περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο, αλλά μόνο εννέα από αυτές έχουν στη διάθεσή τους πυρηνικά όπλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos