Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Η αύξηση και η ένταση με την οποία εκδηλώνονται τα περιστατικά βίας με δράστες και θύτες ανηλίκους έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο αιολικά πάρκα μέσα στη θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή της Γυάρου αδειοδότησε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 10:40

Θαλάσσιες διακομιδές από Μύκονο και Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σερίφου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμό Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι ένα ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος, με εννέα αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή εντός του κόλπου «ΛΙΒΑΔΙ», λόγω εμπλοκής σχοινιού στην προπέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ιδιαίτερες φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες που ευνόησαν την πρόσφατη φουσκοθαλασσιά, άφησαν το… χαώδες αποτύπωμά τους σε παραλία του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο σοροί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (30/9) από ομάδα ΟΠΚΕ σε δασική περιοχή στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί δε δέχονται την παραμικρή μείωση της ανεξαρτησίας των ιδιωτικών ιατρείων μέσω της νέας πλατφόρμας προγραμματισμού ραντεβού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε 23 στήλες σε τυποποιημένο σύστημα για να βρει τους 5+1 αριθμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη νέα σύγχρονη πλατφόρμα θα αυξηθούν τα ραντεβού και κατ’ επέκταση θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής για την ικανοποίηση του αιτήματος των πολιτών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χέρμπερτ Κικλ υποσχέθηκε αποκατάσταση της ασφάλειας και θέλει να γίνει Volkskanzler - Ποιοι του χάρισαν την πρωτιά στις εκλογές - Γρίφος ο σχηματισμός κυβέρνησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos