Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι ανακοινώσεις θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ στις 09:30 - Τα μέτρα θα αφορούν σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνες αποκάλυψης και μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος - Το ξενοδοχείο εκκενώθηκε εγκαίρως, οι ένοικοί του βρήκαν καταφύγιο στην παραλία και από εκεί δια θαλάσσης μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δροσιστικά επιδόρπια είναι το must της καλοκαιρινής γαστρονομίας. Μετά από ένα καλό γεύμα, πάντα χρειάζεται να απολαύσουμε κάτι ανάλαφρο, υγιεινό και λαχταριστό ταυτόχρονα, που δεν θέλει κόπο για να παρασκευαστεί και δεν χρειάζεται χρόνο η προετοιμασία του.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 52 δασικές πυρκαγιές ξέσπασαν μέχρι τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας σε όλη την Ελλάδα ενώ σε εξέλιξη είναι προσπάθειες κατάσβεσης σε πολλαπλά μέτωπα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Αλλεργίας, Άσθματος και Ανοσολογίας, η επαφή με ένα κουνούπι πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον έξι δευτερόλεπτα για να προκαλέσει αντίδραση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασαν δυόμιση χρόνια για να ανακαινίσουν τις τουαλέτες του Αγ. Νικολάου και αυτό με ελλείψεις (δεν υπάρχουν διαχωριστικά στους ουρητήρες των ανδρών).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολλές είναι οι δύσκολες πυρκαγιές που συνεχίζουν να καίνε στην Ελλάδα, με τους ισχυρούς ανέμους και τις υψηλές θερμοκρασίες να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δεύτερη σεζόν έρχεται γεμάτη ανατροπές κι έντονο σασπένς. Μετά την αποκάλυψη του Χρήστου, η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης ξέρει τα πάντα για το παιδί, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το Πανηγύρι των Καμαρών, ένα από τα ωραιότερα πανηγύρια της Πάρου και του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου. Πιστό στην παριανή παράδοση των παλαιών πανηγυριών στην οποία οφείλει τη φήμη του, τιμήθηκε από πάρα πολύ κόσμο που θέλησε να διασκεδάσει παραδοσιακά αναβιώνοντας τα πατροπαράδοτα γλέντια του τόπου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η επιχορήγηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ), ύψους 297.600,00€, για την ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 1.000 κ.μ./ημέρα στην Δ.Κ. Οίας Δήμου Θήρας με σκοπό την παραγωγή 150.000 κ.μ. πόσιμου νερού προς κάλυψη των υδρευτικών της αναγκών για χρονικό διάστημα 5 μηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos