Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Συνεχίζει να απολαμβάνει εδώ και καιρό όμορφες στιγμές διακοπών στην Πάρο, ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, και το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου βρέθηκε στον Αμπελά στο υπέροχο Aspro Paros Seaside Restaurant για να απολαύσει τη συναυλία της λαμπερής «θεάς» της ελληνικής μουσικής σκηνής, την συγκλονιστική ερμηνεύτρια Άννα Βίσση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός από μία εκ των πιο γλυκών και ευγενικών ανθρώπων της ελληνικής showbiz, η Τζούλια Νόβα, είναι όπως μπορούμε να δούμε και από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μία από τις πιο γλυκές και τρυφερές μαμάδες, μιας και δεν αποχωρίζεται την κόρη της με τίποτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εδώ και αρκετό καιρό τα βιβλιάρια υγείας έχουν καταργηθεί. Πώς μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά την Ασφαλιστική σας Ικανότητα.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικοί «φωνάζουν» πως μία από τις κακές συνήθειες που έχουμε είναι η μεγάλη παραμονή στην τουαλέτα, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραματικό εμβόλιο mRNA, που λειτουργεί περίπου όπως και τα εμβόλια κατά της Covid-19, σκοτώνει τους καρκινικούς όγκους και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους σε ποντίκια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην «άμυνα» πέρασε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν μετά την κατακραυγή συμπολιτών της για τα βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν την ίδια να λικνίζεται ξέφρενα σε πάρτι με διάσημες φίλες της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιας και η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει και πάλι, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε το πιο δροσιστικό γλυκό ψυγείου που πρέπει να δοκιμάσετε. Αναμφίβολα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σας έχει ξανά την λύση μιας και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η ευλογιά των πιθήκων είναι ιογενής λοίμωξη που αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1958. Έκτοτε, εμφανίζεται σε τροπικές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής. Μεταδίδεται μέσω της επαφής με άγρια ζώα και από άνθρωπο σε άνθρωπο με τη στενή σωματική επαφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όμορφο και εντυπωσιακότατο κρουαζιερόπλοιο - mega yacht ονόματι «Le Bougainville» που οφείλει το όνομά του σε Γάλλο ναύαρχο και ανήκει στην εταιρεία Ponant Cruises, κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ότι αγαπάμε , ότι μας εμπνέει, ότι μας λυτρώνει παρουσιάζεται μέσα από μια ακόμα έκθεση της ART WAY στο νησί της καρδιάς μας. Τα εικαστικά μας καλέσματα συνεχίζονται στην Πάρο του πολιτισμού κα της τέχνης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos