Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, μας δίνουν μια ευκρινή εικόνα για τη συνολική διακίνηση επιβατών και οχημάτων στο λιμάνι του νησιού κατά το απερχόμενο έτος 2022, χρονιά κατά την οποία υπήρξε άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Έλληνας αριστερός μπακ Κώστας Τσιμίκας βαδίζει σταθερά στο δρόμο της καταξίωσης του στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνολικά, 5.124 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο θα καλύψει η πρόσκληση-προκήρυξη του πανελλαδικού γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που θα διεξαχθεί σε δύο στάδια εντός του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δεύτερη ημέρα του 2023 έχει το απόλυτο ντέρμπι στη Σκωτία ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ, τη δοκιμασία της Λίβερπουλ στο Μπρέντφορντ, αλλά και δύο σημαντικά ματς για το μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών νοιώθει άμεσα πλέον την απειλή για την πρώτη θέση και είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί καθώς υπάρχει πολύς δρόμος και φυσικά τα play off του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την 01/02-01-2023 πραγματοποιήθηκε σε Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Θήρα αστυνομική επιχείρηση με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας εστιάζοντας στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της οποίας ελέχθησαν 29 άτομα, 41 οχήματα και 12 καταστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τερματοφύλακας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες πρωταγωνίστησε στο Κατάρ, ειδικά με τις αποκρούσεις στα πέναλτι και κυρίως με την καθοριστική του επέμβαση στο 120’ του τελικού, όμως συνέχισε να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ με τους υπερβολικούς πανηγυρισμούς του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 12:30

Στοίχημα: Combo με αξία από την Premier League

Δεύτερη μέρα του 2023 και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με σημαντικά παιχνίδια να διεξάγονται σε Αγγλία, Γαλλία και Σκωτία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 12:26

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το μυαλό στις κάλπες ξεκινά η νέα χρονιά για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση του 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos