Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Η Θεατρική σεζόν ξεκινάει δυναμικά αυτή την εβδομάδα και το θεατρικό κοινό της Αθήνας έχει μπει ήδη στο δίλημμα για το ποια παράσταση θα επιλέξει να δει για να περάσει ευχάριστα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 20:20

Το νέο Δ.Σ του Πλοηγού Αντιπάρου

Από την γενική συνέλευση του σωματείου προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο, που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ευγενία Σαμαρά κατάφερε να δώσει το πιο δυνατό της Spoiler! Η αγαπημένη μας Στέλλα ντύνεται νύφη, με τους τηλεθεατές να απορούν τι ακολουθεί στη σειρά “Σασμός”. Αυτό είναι, σίγουρα, κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παρευρέθηκε στην έναρξη των τρίτων Παγκοσμίων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, στους οποίους παίρνουν μέρος περισσότεροι από 3.500 αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενους από 37 χώρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει την επόμενη Κυριακή η πλατφόρμα για την τρίτη δόση για τους άνω των 50 με υποκείμενα νοσήματα που ανήκουν στην ομάδα Α και την ομάδα Β ανακοίνωσε ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη κι όμως όπως φαίνεται είναι αληθινή η ιστορία που αφορά μια δημοφιλή σειρά του Netflix καθώς σε αυτή εμφανίζεται τηλεφωνικός αριθμός ο οποίος είναι αληθινός με αποτέλεσμα η κάτοχός του έχει γίνει αποδέκτης χιλιάδων κλήσεων και μηνυμάτων.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.249, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα (07.10.2021), αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για την ελληνογαλλική συμφωνία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μια ιστορική στιγμή»: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε σήμερα τη μαζική ανοσοποίηση, με το πρώτο ανθελονοσιακό εμβόλιο, των παιδιών που ζουν στην Υποσαχάρια Αφρική και σε άλλες επικίνδυνες ζώνες, κάτι που θα μπορούσε να σώσει δεκάδες χιλιάδες ζωές κάθε χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos