Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Δίκτυο εθελοντών για την προστασία των υγρότοπων της Πάρου εγκαινιάζει το WWF Ελλάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 20:07

Δε θα περάσει ο φασισμός

Άξια τα Παιδιά.. Κορίτσια και Αγόρια, το Αύριο της Πάρου και η ελπίδα της χαράς για τις καλύτερες μέρες. Τόλμησαν και νίκησαν, σήκωσαν τη δυνατή τους φωνή ενάντια στο «σκοταδισμό» και την «λοβητούρα», είπαν λόγια απλά που «καίνε» σ΄εμάς τους μεγάλους.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Η κρίση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογεί για τη διολίσθηση στη βαρβαρότητα. Τα νησιά μας έζησαν στην φτώχεια, αλλά ήταν μια φτώχεια με αξίες και υπερηφάνεια, με αλληλεγγύη και όμορφους ανθρώπους, προσωπικότητες με αξίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται η έναρξη του κοινοτικού προγράμματος ενίσχυσης της κατανάλωσης γάλακτος από μαθητές στα σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διάταξη νόμου εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας πενήντα οκτώ (58) υπάλληλοι με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου οι όποιοι εργάζονται σε υπηρεσίες του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα στο νησιωτικό χώρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση για το 2013 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο με τηλεδιάσκεψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου συνεδρίασε η Επιτροπή τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 15:50

ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

Λόγω πολλών ερωτήσεων από συμπολίτες μας για τους εκ περιτροπής παιδιάτρους, ΤΩΝ 15 ΗΜΕΡΏΝ που είχε δεσμευθεί η 2ης ΔΥΠΕ η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Πάρου έδωσε την περασμένη εβδομάδα ένα αξιέπαινο παράδειγμα μη βίαιης – ειρηνικής αντίστασης στο νεοναζισμό και στη φασιστική απειλή, που εξαπλώνεται

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos