×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr

Το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων που θα διεξαχθούν στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 είναι το εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, με βαθειά οδύνη, για τον αιφνίδιο χαμό του Φίλου και συνεργάτη Νίκου Βλησίδη, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του, τον Αστέρα Τραγαίας, τον Δήμο Νάξου και σε όλη την Ναξιακή κοινωνία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η 16η Φεβρουαρίου 2014 ημερομηνία κατά την οποία θα διενεργηθεί το τοπικό Δημοψήφισμα αποτελεί σταθμό στον αγώνα που κάνει τα τελευταία χρόνια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 16:30

Τουρισμός και λογική

Αισίως βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεκινά η τουριστική περίοδος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του κ. Γιώργου Πουσσαίου, Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, να απέχει από την επικείμενη εκλογική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμου Τήνου με τους συλλογικούς φορείς του νησιού για το θέμα της εγκατάστασης των κατ΄ ευφημισμόν αιολικών πάρκων. Σκοπός, η πλήρης και αντικειμενική ενημέρωση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ανακοίνωσή της η «Κίνηση Ενεργών Πολιτών - Οικολογία, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη» εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου πρέπει να πάρουν μέρος στο Δημοψήφισμα για την Υγεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τις τοπικές αντιδράσεις στη στήριξη της υποψηφιότητας Οδυσσέα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνεχίζονται, παρά το σαφές μήνυμα της Κουμουνδούρου ότι το θέμα έχει λήξει, οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης, της εκούσιας απαγωγής και της παράνομης βίας σε βάρος μιας 16χρονης, κατηγορείται ένας 43χρονος, που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της ανήλικης στην Αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικό έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι δημόσιες δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos