Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Κέντρο Υγείας Πάρου, Αντίπαρος, Μάρπησσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή πολύ φασαρία έγινε και γίνεται, νομίζω ότι είναι καλό να πούμε δυο κουβέντες μπας και βοηθήσουμε λίγο να πάνε τα πράγματα στη θέση τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της χώρας, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, όσον αφορά τις υποδομές υποδοχής και φιλοξενίας τουριστών (αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα υγείας), αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους προορισμούς αυτούς, επεσήμανε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, στην οποία ήταν προσκεκλημένη η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας Γ. Ζαχαράτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο μεγάλες χριστιανικές εορτές, οι οποίες εφέτος συμπίπτουν ημερολογιακά, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια, ετοιμάζεται να γιορτάσει απ΄ άκρου εις άκρον το νησί της Πάρου αύριο Πέμπτη 21 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων κατόπιν επαναλαμβανόμενων καταγγελιών συστήνει στους επιχειρηματίες μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το φαινόμενο εμφάνισης επιτηδείων, που επισκέπτονται κατ ιδίαν ή επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων και παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι ή συνεργάτες Υπουργείων ή/και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με σκοπό την είσπραξη χρημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος και το Ναύπλιο διατηρούν σταθερά και φέτος τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού όπως φαίνεται είναι οι προορισμοί που προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες για το τριήμερο που σχηματίζεται με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Πνεύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One Last Breath»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράστης είναι ένας 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε σε βάρος του ποινική δικογραφία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη επ' αυτόφωρο ιατρός – παθολόγος Περιφερειακού Ιατρείου σε νησί των Κυκλάδων για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκαθαρίζουμε ότι το κείμενό μας το οποίο αναφέρθηκε στη δημιουργία της «ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ» είχε πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνθηκε στην όποια αμκε (;) μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos