Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Θεωρώ απαράδεκτο και ανεξήγητο να τίθεται θέμα για την έδρα της υπό ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ούτως ή άλλως έχει εκφράσει τη θέση της διά της Συγκλήτου από το 2007.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία των Λιμενικών Αρχών Πάρου σχετικά με τις από λιμένος αφίξεις στο νησί κατά τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, καταδεικνύουν αισθητή αύξηση της κίνησης σε σχέση με τον περσινό αντίστοιχο μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αναιτιολόγητη πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει μονομερώς στην ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκτός της Σύρου, επιφέρει ένα ισχυρό πλήγμα στις Κυκλάδες, τη Σύρο και στην πανεπιστημιακή κοινότητα του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ισχυρούς ανέμους έντασης 25 έως και 45 μιλίων ολοκληρώθηκε το δεύτερο σκέλος του 23ου Διεθνούς Αγώνα Κυκλάδες 2017 « Cyclades Regatta» από το Φοίνικα Σύρου στην Παροικία της Πάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 04-07-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20 και 40 ετών, διότι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-07-2017 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας με ποινή φυλάκισης -8- μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμηλοί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, όπου οι επιλογές έρχονται κυρίως απ' την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου (4) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διαφορετικές πτήσεις εξωτερικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός του ότι χαρίζουν απίθανη γεύση σε κάθε σαλάτα ή ψητό, τα κόκκινα κρεμμύδια, αποδεικνύονται ισχυρό όπλο ενάντια στον καρκίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos