Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Η έρημη πόλη μπήκε σε τροχιά απόλυτης κανονικότητας - Ο κόσμος δεν υπόκειται σε καθεστώς lockdown - Ο κορωνοϊός μοιάζει να μην υπάρχει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νικητής θα κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Κατηγορία LIFESTYLE

Τι σημαίνει Χριστούγεννα στη Ρωσία, πώς γιορτάζουν οι Ιταλοί, πώς περνούν τις γιορτές στη Σουηδία και τι κάνουν οι λαοί της… Ασίας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νέα Υόρκη ξύπνησε κάτω από ένα παχύ στρώμα χιονιού –εγγύηση για επικό χιονοπόλεμο στο Σέντραλ Παρκ– μετά τη χιονοθύελλα που έσπειρε το χάος στις βορειοανατολικές ΗΠΑ και χάλασε ακόμη περισσότερο τη διάθεση των εστιατόρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια θα είναι αντίδρασή της Ουρανίας μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Μαίνεται η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην οδό Σπύρου Μελά σε αποθήκη υγραερίου. Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ υπήρξε νέα έκρηξη κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από τα πυροσβεστικά οχήματα με τις φλόγες να τυλίγουν την αποθήκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 22:07

Κλήρωση Τζόκερ 17/12/2020

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 36, 40, 35, 34, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ακόμα και αν τροποποιηθούν τα περιοριστικά μέτρα δεν μπορεί να γίνει καμιά παρέλαση ή ανοικτή εκδήλωση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών, Κωνσταντίνο Καραμανλή και Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, με θέμα τη λήψη ειδικής μέριμνας για τους ιδιοκτήτες λεωφορείων άγονων γραμμών σε νησιωτικές περιοχές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις στους δέκα πολίτες (29%) εμφανίζονται αρνητικοί στον εμβολιασμό σύμφωνα με τα ευρήματα της τελευταίας δημοσκόπησης του ΣΚΑΪ και της PULSE για το 2020, που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos