Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Οι εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς οδεύουμε προς το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού, δεν αφήνει περιθώριο για χαλάρωση των μέτρων σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την νέα αεροπορική οδηγία (notam) για τις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία θα ισχύει από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 06.00 το πρωί έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 τα μεσάνυχτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενας 74χρονος άντρας φέρεται να είναι ο πρώτος ασθενής που πέθανε στο Ισραήλ μετά από επαναμόλυνση από κορωνοϊό, όπως μεταδίδει το The Times of Israel, επικαλούμενο το Kan.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ “από το σύνολο των 526 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 18 είναι εισαγόμενα και 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 526 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 131597, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ενίσχυση συνολικού ύψους 85 εκατ. ευρώ στους 332 δήμους της χώρας ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το άρθρο 146 νομοσχεδίου που κατατέθηκε στην Βουλή με τίτλο «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή και με τίτλο «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα 21/12/2020, στον διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ασφαλισμένοι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως κατ΄αποκλειστικότητα το psts.gr σας είχε πρώτο ενημερώσει στις 13/12, διενεργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Κέντρο Υγείας Πάρου με αντικείμενο τις δωρεές του Βελέντζειου Ιδρύματος προς το Κ.Υ. ύψους περίπου ενός εκατομμύριου ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos