Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Στην προβλήτα του σταθμού κρουαζιέρας "Θεμιστοκλής", στο λιμάνι του Πειραιά, κατέπλευσε με ασφάλεια στις 9:20 το βράδυ, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μετά τα 119 κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των 380 επιβαινόντων του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 02:28

Λ.Σ. Πάρου: Φόρα, φόρα, φόρα, κατηφόρα...

Μεγάλη φόρα πήρε ο συντάκτης της ανακοίνωσης της δημοτικής πλειοψηφίας και «συγκινητικό» το ενδιαφέρον του για τον τοπικό πληθυσμό του Μώλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πολίτες της Βρετανίας θα μπορούσαν να λάβουν "πιστοποιητικά ανοσίας" για να αποδεικνύουν ότι έχουν ανακάμψει από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να μπορούν να εγκαταλείψουν τους περιορισμούς του lockdown νωρίτερα σε σχέση με τους υπολοίπους, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της Βρετανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένουμε σπίτι και Βλέπουμε στο διαδίκτυο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν στο Μέγαρο Μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την μεγάλη ανησυχία των πολιτών για την πανδημία του κορονοϊού καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε το κεντρικό δλετίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε ερώτηση με θέμα: «Άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των Δομών Υγείας των νησιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείνει και η παραλία του Βόλου μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τον μεγάλο συγχρωτισμό περιπατητών και αθλούμενων το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένουμε σπίτι. Αλλά επιμένουμε να βγαίνουμε έξω, μέσα από το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση. Στην Αθήνα, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατά τη διάρκεια της νηστείας η αλήθεια είναι ότι μπορεί στον καθένα που την ακολουθεί, να λείπουν κάποιες γεύσεις. Εκτός από τα καθημερινά φαγητά, για τα οποία υπάρχουν πάρα πολλές νηστίσιμες επιλογές, καλό θα είναι που και που να φτιάχνουμε και νηστίσιμα κέικ, για να ξεγελιόμαστε!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την αποπομπή του κόμματος του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπαν από τις τάξεις του ΕΛΚ ζητούν 11 επικεφαλής της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos