Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες και τα προβλήματα που βιώνει ο αθλητισμός στις ημέρες μας, μία είδηση που θα χαροποιήσει κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, αλλά και πολίτη, είναι η τεράστια συμμετοχή παιδιών στα τμήματα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Νηρέα Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΠρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή με το επεισόδιο που προηγήθηκε με τον Νίκο Δένδια και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπήκε κι ο δεύτερος φθινοπωρινός μήνας, ο Οκτώβριος, αλλά η ζωή στην Πάρο μοιάζει με… μικρό καλοκαιράκι μέσα στο φθινόπωρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 18:05

Rεκόρ εισιτηρίων για τo Νο Τime To Die

To μεγαλύτερο άνοιγμα με ρεκόρ εισιτηρίων έκανε η τελευταία ταινία του Μποντ, No Time to Die, με πρωταγωνιστή το Ντάνιελ Κρεγκ. Το άνοιγμά του πολυαναμενόμενου φιλμ άγγιξε τα 30 εκατ δολάρια συγκεντρώνοντας περίπου 120 εκατ δολάρια σε εισπράξεις μόνο στις πρώτες μέρες προβολής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων για την επιδημιολογική επιτήρηση του ιού SARS-CoV-2 σε αστικά λύματα, το οποίο λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.876, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος του έργου της συντήρησης του οδικού δικτύου της Π. Ε. Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τελικό στάδιο η διαβούλευση για τη διαμόρφωση των στρατηγικών επιλογών σε περιφερειακό επίπεδο για τα κρίσιμα αναπτυξιακά ζητήματα της επόμενης επταετίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός φυλακής με όρους ο Μένιος Φουρθιώτης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos