Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Τη δική τους «ανάσταση» μετά από πολλά χρόνια παθών δείχνουν να βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι ελληνικές τράπεζες, όπως αναφέρουν στο CNN Greece κορυφαία στελέχη του κλάδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πολύ σημαντικό έργο τεράστιας αναπτυξιακής πνοής για τη Πάρο μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών του νέου Αεροδρομίου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι επιστήμονες προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον γρίφο των παρενεργειών από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με βάση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να εξηγήσουν γιατί οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αναφέρουν συχνότερα παρενέργειες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φάρμακο EXO-CD24 θα χορηγείται στο πλαίσιο κλινικής μελέτης την οποία ανέλαβε η ερευνητική ομάδα του Σωτήρη Τσιόδρα - Ποιοι ασθενείς θα το πάρουν πρώτοι  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βάνα Παπαευαγγέλου στην ενημέρωση για τον κορονοϊό ανέφερε ότι το καλοκαίρι όσοι εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερες ελευθερίες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεσματικό το εμβόλιο Pfizer στην ινδική μετάλλαξη  - Στο μέλλον θα χρειάζεται μια δόση του εμβολίου ανά 12 ή 18 μήνες για να υπάρχει πλήρης κάλυψη έναντι του ιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά ανακοινώθηκε ότι της τελευταίες 7 ημέρες υπάρχει μέιωση του ιιικού φορτίου σε 46 από τις 74 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.781, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos