Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Στον Ιερό Ναό της «Αγίας Τριάδας» στον Πειραιά παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και ευλάβειας παρουσία αρκετών πιστών τελέστηκε η ιερή ακολουθία της Μ. Παρασκευής στον Ι.Ν Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 18:17

Κορωνοϊός: Οκτώ κρούσματα στις Κυκλάδες

Δείτε αναλυτικά τα κρούσματα ανά περιφέρεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, προανήγγειλε επίδομα αναδοχής από 300 έως 1.200 ευρώ τον μήνα για τις οικογένειες αναδόχων πολύ σύντομα ενώ αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό της κατά του Covid-19, στη μέριμνα για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας στα Χανιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι εταιρίες Pfizer – BioNTech κατέθεσαν αίτημα στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) για τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορονοϊό σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.155, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 14:58

Μ. Παρασκευή - Οι Επιτάφιοι της Πάρου

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το  psts.gr, σας μεταφέρει εικόνες της κατανυκτικής ατμόσφαιρας της κορύφωσης του Θείου Δράματος παρουσιάζοντάς σας τους ανθοστόλιστους Επιταφίους από ολόκληρη την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα από συμπολίτες μας, με αφορμή την προχθεσινή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) στην Κέα Την 29-04-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 26χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, ο 26χρονος κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου απειλούσε, εξύβριζε τους αστυνομικούς και δυσχέραινε με τη στάση του το αστυνομικό έργο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos