Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Ενθαρρυντικές φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής οι τάσεις των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Πάρου για την high season του καλοκαιριού, δηλαδή τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια που δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 472, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 17:14

Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για το εμβόλιο της AstraZeneca στους κάτω των 60

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα παραδοσιακότερα, τα πιο κεφάτα, ζωντανά και όμορφα πανηγύρια της Πάρου, αυτό που πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στις 28 Ιουνίου στις Καμάρες επ΄ αφορμή της εορτής Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε   διακομιδή ασθενούς, ο οποίοςι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μήλος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Nescafe με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Λιανό που παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήξη συναγερμού στη Σέριφο μετά από απειλή για βόμβα στο πλοίο SPEEDRUNNER 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ταξιδιωτικά της προγράμματα περιλαμβάνει η AIR BALTIC την Πάρο από τον Ιούνιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρίας της Λετονίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos