Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 και ώρα 19:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Κατάστημα Μάρπησσας, τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μάρπησσας Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεκόρ έκδοσης ψηφιακών εγγράφων (εξουσιοδότησης, υπεύθυνων δηλώσεων, βεβαίωσης εγγράφου, ιδιωτικού συμφωνητικού) που έφτασαν τα 1.099.079 σημειώθηκε τον Μάρτιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 00:25

ΣΟΚ: Παρολίγο τραγωδία στο WRC (+video)

Θερμόαιμοι οπαδοί κατέβηκαν να πλακωθούν στο ξύλο μέση της ειδικής διαδρομής ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν περάσει το αγωνιστικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεύτερη ευκαιρία» δίνει το 36% στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 26% στον Αλέξη Τσίπρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα από 40 παιδιά της Χορωδίας της ΟτΚ, αποτελούμενα από παιδιά του Νεανικού Τμήματος της Χορωδίας, πλαισιωμένα από μεγαλύτερα παιδιά του Παιδικού Τμήματος (τάξεων Ε’ & Στ’), εκπροσώπησαν τη Χορωδία και συμμετείχαν με ένα πρόγραμμα 4 τραγουδιών στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων που διεξήχθη στις 22/4 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εξωραΐστηκε εικαστικά η στάση του ΚΤΕΛ στην είσοδο του χωριού των Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο PizzaChefArgy μας αποκαλύπτει την πίτσα που λατρεύουν τα παιδιά στην Ιταλία. Σε πολλές πιτσαρίες αν επισκεφτεί κάποιος την Ιταλία θα διαπιστώσει ότι στα menu τους υπάρχει μια πίτσα που την λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Λέγεται Pizza Bambini γίνεται πανεύκολα και είναι πεντανόστιμη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Κυκλάδες, επισκέφθηκε το νησί της Αμοργού προκειμένου να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κυριακής του Θωμά & του Αγίου Γεωργίου και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, «άνοιξε» παράθυρο στην προοπτική κατασκευής μιας πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Τουρισμός και Αθλητισμός» που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Τεχνηντάρι» διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης παραδοσιακών χορών από τα τμήματα ενηλίκων του χορευτικού του με τίτλο «Εξ Ανατολής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos