Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Οι τουρίστες ταξιδεύουν στην Πάρο για να απολαύσουν βουτιές σε καταγάλανα νερά, βόλτες σε γραφικούς οικισμούς και νυχτερινή διασκέδαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 21:04

Πέθανε η ηθοποιός Ανέζα Παπαδοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός, Ανέζα Παπαδοπούλου, όπως έκανε γνωστό στο facebook, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Αστέριος Πελτέκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το κρούσμα εντοπίστηκε στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στη σειρά Σασμός, αφήνοντας οριστικά πίσω του το Διαφάνι. Ο αγαπημένος μας Μελέτης έφτασε στο τέλος του, σκορπίζοντας δάκρυα συγκίνησης σε όλους όσους παρακολούθησαν το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια ακόμη κλοπή σε βίλα του νησιού καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιγηραντική κρέμα λόγω εντοπισμού βακτηρίου. Δείτε την απόφαση του ΕΟΦ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 16:51

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Δυτική Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό της Ανατολής, έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς του Νομού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamianow.gr ένας νεαρός άνδρας 31ετών -κατά τις ίδιες πηγές- τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια εργασιών στο χωριό, όπου συμμετείχε με εξωτερικό συνεργείο από κοντινή περιοχή της Φθιώτιδας για κοπή δέντρων και κλαδιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι στην Πάρο είναι πρωτοφανές. Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, κι όμως, η κίνηση στο νησί θυμίζει τουριστική κορύφωση του Αυγούστου! Δεν κάνουμε λάθος, ούτε είναι υποκειμενική η αίσθηση ότι το λιμάνι, τα σοκάκια, τα ΚΤΕΛ, οι παραλίες, οι οικισμοί, τα πάντα όλα, πλημμυρίζουν από κόσμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos