Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 - Psts.gr
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 20:23

Σύσκεψη για τα προβλήματα της Πάρου

Η πέμπτη σύσκεψη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο Αντιπεριφρειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος, για τον στοχευμένο σχεδιασμό δράσεων και πολιτικών για τα νησιά, πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 20:17

Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας της Νάξου και μετά από συζήτηση με τον Αναπληρωτή Υποδιοικητή κ Β. Ραπτάκη και την Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Μ. Κοντοπούλου, διεπίστωσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο δράστης προκάλεσε επίσης, με εύφλεκτο υγρό, σοβαρά εγκαύματα σε 53χρονο ημεδαπό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνεργασία της Περιφέρειας με τα Επιμελητήρια, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των επιχειρήσεων που έχουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την αναβολή της Τρίτης 17ης Ιουλίου ,σας προσκαλούμε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 19:53

Ο Λαϊκισμός της νέας σεισάχθειας

Ο κύριος Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε σχέδιο νόμου το οποίο είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του προβλήματος των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση που είχε σήμερα το προεδρείο της ΓΣΕΕ με το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos