Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Ομπρέλα προστασίας για τους καταναλωτές: Με SMS, QR και smartphones θα μπορούν να ελέγχουν τη γνησιότητα των αποδείξεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σημαντική επιτάχυνση της διαδικασίας μείωσης του συντελεστή προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις, που τη δικαιούνται και έχουν ήδη υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διαδικασία και τα κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες της χώρας από τους Δήμους, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, περιγράφει Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για κρούσμα που προέρχεται από το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο νησί στις 5 Αυγούστου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις βουτιές και τις όμορφες βόλτες στο Ιόνιο, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται στις Κυκλάδες και την μαγευτική Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά το φετινό καλοκαίρι έχει αποφασίσει να χορτάσει όσο μπορεί τις ομορφιές της Ελλάδας μιας και λόγω της δουλειάς του συζύγου της πρέπει να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη χώρα μας και την Αμερική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση και την απειθαρχία μας, ο κορονοϊός επιτίθεται. Για να προφυλαχθεί η ατομική και η δημόσια υγεία, η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τον κορονοϊό ένας ακόμη φονικός ιός έκανε την εμφάνισή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το υπ. Υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβριθε η Πάρος από συκιές κατά το παρελθόν ιδίως, όταν μέσα στα κτήματα και ειδικά μέσα στα αμπέλια, το δέντρο με τα βαθυπράσινα φυλλώματα και τον πολύτιμο καρπό του σύκου, γινόταν το καλοκαιρινό δώρο της παριανής γης στους ανθρώπους της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos