Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Σε περισσότερους από 10.000 ελέγχους καταγγελιών πολιτών που αφορούν σε παραλίες και αιγιαλό σε όλη τη χώρα προχώρησαν οι Κτηματικές Υπηρεσίες του ΥΠΕΘΟ κατά τον Ιούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική μπάσκετ αν και προηγήθηκε με 19 πόντους τελικά νίκησε μόλις με 6 τους Αυστραλούς και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Σερβία- Σουδάν για να δει αν θα περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σας προσκαλούμε την09-08-2024 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 20:00Μ.Μ. σε ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 16:44

Άνδρος: Θάνατος ημεδαπού

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Άνδρου ότι ένας 65χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή πλησίον της πλατείας του Αφανούς Ναύτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Blue Star Delos προσεγγίζει το λιμάνι της Πάρου, ερχόμενο από Πειραιά.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

ΟΔημήτρης Σταρόβας φαίνεται πως είναι καλύτερα στην υγεία του, καθώς το βράδυ της Πέμπτης βγήκε για λίγο από το σπίτι του για να περάσει ποιοτικό χρόνο με φιλικά του πρόσωπα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου για μία γυναίκα, η οποία παρασυρόταν πάνω σε φουσκωτό στρώμα στη παραλία Αγίου Προκοπίου βορειοδυτικά της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι στο πλαίσιο παρακολούθησης των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μέσω των Λιμενικών Αρχών της επικράτειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εξωπραγματική αμοιβή. Ζαλίζει το ποσό που έλαβε ο Travis Scott για να τραγουδήσει 20 λεπτά στη Μύκονο.
 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos