Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά 3x3 στη Μάρπησσα το Σαβ/κο 10-11 Μαΐου 2014

13 Μαϊος 2014 11:30

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τους εκπροσώπους της Προκοπίου Μαρία, Γιάννη Χατζησταμάτη και Μπεσκάκη Βασιλική παλιά  αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδας

 και του Σπόρτιγκ με ύψος 2,02 αγωνίστηκε στο  κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ αλλά και σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας που όποτε τους έχει ζητηθεί μας  βοηθούν χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς και την ΕΟΔ (παράρτημα Κυκλάδων - Πάρος) για την κάλυψη των αγώνων με ασθενοφόρο και διασώστες.
Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Πάρου, τη σχολική επιτροπή, το τμήμα καθαριότητας, τη διευθύντρια του σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας και τα παιδιά που βοήθησαν στη γραμματεία και στη διαιτησία.
Ευχαριστούμε τους διευθυντές και τους γυμναστές όλων των σχολείων της Πάρου για την άψογη συνεργασία και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο για να γίνει αυτό το τουρνουά πραγματικότητα.Στο Τουρνουά 3Χ3  πήραν μέρος 146 παιδιά (116 αγόρια και 30 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion ήταν οι Αντώνης Κολτσάκου (Δημοτικό) και Μαριάνθη Λουκή (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Παντελής Δαβάνι (Δημοτικό) και ο Παντελής Καλακώνας (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos