Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Πάρου με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά επί του Πανσιφναικού. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον γυμναστή Βασίλη Ανδριέλλο, λόγω ενός μικρού προσωπικού προβλήματος του Γ. Μοστράτου, δεν δυσκολεύθηκε να υποτάξει την αντίσταση του Πανσιφναικού με 4-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την αύξηση των κρουσμάτων και το ενδεχόμενο νέων μέτρων μίλησε ο καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Ειδικών Γκίκας Μαγιορκίνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα έχουν πέσει κατά πολύ και από την 1η Νοεμβρίου μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο… SMS.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποδοσφαιρικό ματς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου. Η Α.Ε. Πάρου επικράτησε άνετα με 4 – 0 επί του Πανσιφναϊκού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.696, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονος είναι ο προβληματισμός για την αυστηροποίηση των μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού σε κλειστούς χώρους, όπου συνωστίζονται πολλά άτομα. Η Σοφία Πατραμάνη περιέγραψε το πλαίσιο των εισηγήσεων των ειδικών κυρίως στους μικτούς χώρους σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 της σειράς «Ήρωες» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, φώτισε με απαράμιλλο τρόπο τη φλογερή προσωπικότητα της ηρωίδας Μαντώς Μαυρογένους που η δράση και η ζωή της σχετίστηκε με τις Κυκλάδες και την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos