Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Ανήμερα της Ευρωπαϊκή Ημέρας Δυσλεξίας, σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, μετά τις 20:00 αναμένεται να φωταγωγηθούν τουλάχιστον 16 Δημαρχιακά Μέγαρα και δημόσια κτήρια με το χρώμα μπλε-τιρκουάζ με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την δυσλεξία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν πρωί της 10ης Αυγούστου 2012, όταν ο άτυχος οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες τεσσάρων ληστών που είχαν εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έργο “Το Επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν” του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω θα ανέβει στο Διάχρονο Θέατρο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com η Έφη Ρασσιά, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση θα βρεθεί στο πλάι της Μαίρης Βιδάλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.324 , εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επίσημος προγραμματισμός του ALPHA, σχετικά με την prime time ζώνη, έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, με τον Σασμό και το Bachelor να είναι τα δυο βασικά project του σταθμού. Τι θα αλλάξει όμως τις επόμενες ημέρες;

Κατηγορία LIFESTYLE

Την 07-10-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 43χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, μετά τις 8:00 πμ., θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Νάουσας το ιστιοφόρο Shtandart, ένα ακριβές αντίγραφο της φρεγάτας του Μεγάλου Πέτρου, τσάρου της Ρωσίας και πρώτου πλοίου του στόλου της Βαλτικής, που ναυπηγήθηκε σύμφωνα με τα σχέδια και τις ναυπηγικές παραδόσεις του 18ου αιώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στοχευμένο πρόγραμμα ελέγχων με αντικείμενο την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις αλλαγές που τίθενται σε ισχύ από 9 έως 23 Οκτωβρίου 2021

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos