Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ με τον Νικ Καλάθη να δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει στη... γωνία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν την υψηλότερη ανεργία εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, συγκεκριμένα από τη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μέγαρο Μαξίμου εξετάζει την απελευθέρωση μετακίνησης σε τρία μεγάλα νησιά - Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβαλλοντικό τέλος στην πλαστική σακούλα: Έπειτα από έντονη αντιπαράθεση στην Βουλή και τον ξεσηκωμό των περιβαλλοντικών ΜΚΟ, το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο ψηφίστηκε με 158 ΝΑΙ των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει γίνει συζήτηση για τα μεγάλα νησιά που έχουν τις υποδομές να αντιμετωπίσουν πιθανά κρούσματα κορωνοϊού ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας, κατέληξε ένας 80χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι από 12/5/20 σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ μέρα Τρίτη επιτρέπεται η μετακίνηση όλων των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών μεταξύ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ καθώς και του προσωπικού τους με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τα παρακάτω έγγραφα τα οποία θα επιδεικνύουν κατά την επιβίβαση στα πλοία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επιθετικό τόνο απάντησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά και την Κοινή Διακήρυξη των υπουργών Εξωτερικών της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Γαλλίας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατά των τουρκικών προκλήσεων και παραβιάσεων σε Αιγαίο, Κύπρο και Μεσόγειο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών του νομού Κυκλάδων, του Περιφερειάρχη, των Δημάρχων Πάρου και Αντιπάρου όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σταδιακή άρση μέτρων και επιστροφή χιλιάδων εργαζομένων στις επιχειρήσεις τους φέρνει -γι' αυτές τις περιπτώσεις- το τέλος της φάσης των αναστολών συμβάσεων εργασίας και του έκτακτου επιδόματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos