Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 , ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας , πραγματοποίησε στην αίθουσα της Αγροτολέσχης, Γενική Συνέλευση , ταμειακό απολογισμό καθώς και απολογισμό των πεπραγμένων της διετίας και τέλος διεξήγαγε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πως παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρές οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τα μεσάνυχτα με κοινή δήλωση ΕΕ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδάς - Ρωσικές τράπεζες τίθενται εκτός του συστήματος πληρωμών Swift,δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία της ρωσικής κεντρικής τράπεζες και μπλοκάρεται η πρόσβαση Ρώσων ολιγαρχών στο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καραϊσκάκης: Ὁ παρεξηγημένος ἥρωας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε εντολή σε όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις της στην Ουκρανία, να προχωρήσουν σε μαζική επίθεση σε όλα τα μέτωπα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρωσική πρεσβεία: «Εμείς δεν βομβαρδίζουμε κατοικημένες περιοχές, ο ουκρανικός στρατός χτυπά αμάχους» - Οι νεκροί εντοπίστηκαν στο χωριό Μπουγάς 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο Φηρών με την τοπική ομάδα του ΑΟ Πύργου να επικρατεί με 1-0 της ΑΕ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 11.883 , εκ των οποίων 33 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos