Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη - Προς δημοσίευση στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραμονή των γιατρών του ΕΣΥ – Καθορίστηκαν οι προβληματικές και άγονες περιοχές κατηγορίας Α’ και Β’

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιοσημείωτη αύξηση παρουσίασαν οι φετινές αεροπορικές αφίξεις επιβατών στο νησί της Πάρου κατά τους δύο τελευταίους ανοιξιάτικους και τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του Michael Magee«Μια ζωή ανάμεσα στον πόλεμο και τη μουσική-Τα όρια της δημοσιογραφίας», την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024(ώρα 19:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρχισε από τη Δευτέρα 19Αυγούστου 2024 και ώρα 13:00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων επιλογής καταρτιζόμενων στις ΔημόσιεςΣχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔημόσιεςΣ.Α.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για το έτος κατάρτισης 2024-2025.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κεντρικό μήνυμα «Βάζω τον Αθλητισμό στη ζωή μου» και με έμφαση στην Ψηφιακή Καταγραφή του Αθλητισμού «e-Kouros», το Υ.ΠΑΙ.Θ. Αθλητισμού δίνει δυναμικό «παρών» στη φετινή 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7-15 Σεπτεμβρίου 2024), παρουσιάζοντας στο Περίπτερο με τον αριθμό 1 την πλούσια δράση του, καθώς και των εποπτευόμενων φορέων του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μήλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα μια σημαντική αναβάθμιση εξοπλισμού με νέα συστήματα επικοινωνιών για τους τηλεπικοινωνιακούς σταθμούς αεροναυτιλίας και τα αεροδρόμια υπεγράφη στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Ειδικότερα, κατακυρώθηκε η προμήθεια «πομποδεκτών της αεροναυτικής ζώνης VHF» για παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας εντός του F.I.R Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο μήνες μετά τις πρόωρες εκλογές, φαίνεται ότι πρωθυπουργός της Γαλλίας αναλαμβάνει ο 73χρονος συντηρητικός και πρώην επικεφαλής της ΕΕ για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ, που κατείχε στο παρελθόν διάφορους κυβερνητικούς ρόλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου μας δείχνει πώς πέρασε το καλοκαίρι της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση ενός σπρέι που χρησιμοποιείται από άνδρες για την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos