Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Τα γλυπτά των έξι διακεκριμένων γλυπτών που συμμετείχαν στο 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Πάρου «Παρία Λίθος» το 2011, παραμένουν παρά τις διαβεβαιώσεις για τοποθέτησή τους στο νησί, εγκαταλελειμμένα και διάσπαρτα στο χωράφι των αρχαίων λατομείων όπου λαξεύτηκαν αρχικά πριν από τέσσερα χρόνια. κατά τη διάρκεια του συμποσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληθωρική είναι φέτος η παρουσία των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, ΙΤΒ, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το βράδυ της Τρίτης, από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομίας και Αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 2-3-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας 35χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 27-2 έως 2-3-2015 στην Ερμούπολη παραβίασε δυο επιχειρήσεις και αφαίρεσε χρήματα και ένα μουσικό όργανο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 17:00

Ο Δήμος Πάρου για το νέο αεροδρόμιο

Από την πρώτη μέρα που οι Παριανοί Πολίτες μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του Δήμου Πάρου, θεωρώντας ότι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου θα επηρεάσει την οικονομία του νησιού, αναλάβαμε πρωτοβουλίες προς τον σκοπό αυτό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και φόντο το ωραίο τοπίο του Κώστου ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετοχές να φτάνουν τους 60 αθλητές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ξεκινά ακόμα δύο δράσεις στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου, από τις αρχές Μαρτίου έως τον Ιούνιο, εμπλουτίζοντας έτσι την προσφορά του σε μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 κατέπλευσε στην Κύθνο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄. Κατά την άφιξη τον υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κύθνου κ.Ηλιού Γεώργιος ο Πρόεδρος Δ.Σ κ.Φιλιππαίος Κων/νος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δρυοπίδας κ.Μαρτίνος Σταμάτης και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ. Φίλιππα Ιωάννα και ο κ. Βασάλος Ιωάννης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 9η Μαρτίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπεύδουν στην κυβέρνηση να μαζέψουν τα ευνοϊκά μέτρα και τις μειώσεις φόρων ενόψει του κρίσιμου Eurogroup και των σκληρών ταμειακών και δημοσιονομικών συνθηκών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos