Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Ένα κέρασμα έτοιμο «μέχρι να πεις κύμινο». Μια συνταγή για σοκολατάκια που θα λατρέψετε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2074] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 4.000.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικά είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τα οποία εκδόθηκαν το Νοέμβριο του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία κατά κοινή ομολογία καταπληκτική συνεδρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής ενημερωθήκαμε από τους κ.κ Δημήτρη Βέργαδο,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Η ΕΕ πρέπει να δράσει άμεσα για να βοηθήσει παραγωγούς που πλήττονται υπέρμετρα από τους νέους δασμούς των ΗΠΑ, ύψους 6,8 δισ., σύμφωνα με το ψήφισμα που υιοθέτησε το ΕΚ την Πέμπτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεατρικού οργανισμού «Κάτω απ' τη γέφυρα» Νίκος Δαφνής έδωσε στη δημοσιότητα ανοιχτή επιστολή προς τους αρμόδιους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εμβολιασμένο το 8χρονο αγόρι σύμφωνα με την καρτέλα του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την βαθύτατη θλίψη του εκφράζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Τάσου Πανταζή, ενός από τους πρώτους ηθοποιούς που αποτέλεσαν τον βασικό πυρήνα του ΚΘΒΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αλβανία, συνεχώς ανεβαίνει, με τις ιστορίες των επιζώντων αλλά και των θυμάτων, να συγκινούν και συγκλονίζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ημέρα μετά το επεισόδιο μεταξύ Θάνου Τζήμερου και Γιώργου Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο, ανέβηκε στον λογαριασμό της παράταξης «Δημιουργία Ξανά» το βίντεο με τον άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos