Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Το Μαρόκο η χώρα της Βόρειας Αφρικής με τους 36.000.000 κατοίκους, ζει το ποδοσφαιρικό της όνειρο στο Κατάρ, αφού έγινε η πρώτη Αφρικανική ομάδα στην ιστορία που έφτασε στους 4.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η 17χρονη μαθήτρια που με ένα μαχαίρι κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, δεν είχε να πει πολλά στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 23:18

ΜΟΥΝΤΙΑΛ- Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ.

Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ σε Μουντιάλ είναι ιδιαίτερος και κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να υπάρχει στο αποτύπωμα του, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 10, 24, 34, 38, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κρεμμύδι είναι ένα από τα απαραίτητα λαχανικά της ελληνικής κουζίνας. Προσθέτει και ενισχύει αναμφισβήτητα τη γεύση σε κάθε πιάτο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο ταξιδεύει ο Δήμος Αθηναίων μέσα από ένα διαφημιστικό βίντεο για τις ομορφιές της πρωτεύουσας της Ελλάδας. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα περισσότερα σπίτια στολίζονται λαμπερά για τα Χριστούγεννα στην Πάρο. Ένα όμως κερδίζει επάξια τον χαρακτηρισμό «Σπίτι των Χριστουγέννων» καθώς ο εντυπωσιακός στολισμός του με χιλιάδες φωτάκια κλέβει την παράσταση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας από τους πιο πετυχημένους μίμους, που διαθέτουμε στη χώρα είναι χωρίς καμία αμφιβολία, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος δε φοβάται με τίποτα να τσαλακωθεί και συνεχώς δοκιμάζει να ενσαρκώσει νέες προσωπικότητες.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται η Εύα Καϊλή, η οποία -σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ- βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών για υπόθεση διαφθοράς που αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία Gaia από την οποία επηρεάστηκε σήμερα Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η χώρα, επηρέασε τις Κυκλάδες μεταξύ των οποίων και το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos