Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Η λεηλασία που προχώρησε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια από τις βασικές αιτίες που η Τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού αναφέρουν - Ο Κασσελλάκης απαντά και μιλά για ιδιωτικό τραπεζικό πυλώνα με επένδυση του Δημοσίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστιοφόρο σκάφος με 3 αλλοδαπούς επιβαίνοντες παρουσίασε εισροή υδάτων στη θαλάσσια περιοχή 4 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι ελάχιστες βάσεις εισαγωγής για κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Πανελλήνιες 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ και υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού φέρονται να έχουν εμπλοκή με τη σπείρα που εκβίαζε μαγαζάτορες, με τη Χαριλάου Τρικούπη να προχωρά αμέσως στην αναστολή της κομματικής ιδιότητάς τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στην Γαλλία για τον τουρισμό πολυτελείας "Désirs de Voyages" στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης, στην Πάτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση στους ηγέτες της αριστεράς -πλην της Ανυπότακτης Γαλλίας του Ζαν Λυκ Μελανσόν –, τους ανεξάρτητους και τους συντηρητικούς Ρεπουμπλικανούς απευθύνει ο ΓΓ του κόμματος «Αναγέννηση» του Εμανουέλ Μακρόν, Στεφάν Σεζουρνέ, σε διάλογο και συμβιβασμούς με στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης συνασπισμού που θα βγάλει από το πολιτικό αδιέξοδο τη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι θα μοιραστούν την επιταγή ακρίβειας ύψους 300 εκατ. ευρώ που θα προκύψει από τα έσοδα από την προσωρινή εισφορά στα κέρδη των διυλιστηρίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αίτια που οδήγησαν τον ξενοδόχο σε αυτή την πράξη φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει ολοκληρώσει τον φετινό κύκλο της εκπομπής Ηappy Day.

tsimtsili2
Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό έχουν σπίτι στο νησί και πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι.

tsimtsili1

Στην Πάρο Τσιμτσιλή – Χοψονίδου: Το δείπνο με σαμπάνιες για τη νίκη της Εθνικής και το Dolce & Gabbana cropped tοp της Τσιμτσιλή.

tsimtsili4


Το βράδυ της Δευτέρας το βράδυ η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram ένα στιγμιότυπο από βραδινή έξοδο με την Ολυμπία Χοψονίδου με την οποία είναι φίλες.

tsimtsili3

Οι δυο τους μαζί με άλλες φίλες τους, πήγαν για δείπνο σε εστιατόριο για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχια της Εθνικής. Στην ίδια παρέα ήταν η Φανή Σκούφη, σύζυγος του Νίκου Ζήση αλλά και η Μαριλένα Σπανουδάκη.

Η γυναικεία παρέα διασκέδασε και γιόρτασε τη νίκη σε εστιατόριο του νησιού πίνοντας σαμπάνια.


Η Τσιμτσιλή, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Σατσίδη, φόρεσε ένα cropped tοp Dolce & Gabbana, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ποπλίνα.

tsimtsili5

 

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos