×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Άλλοι 15 υποψήφιοι από Ρόδο και Κω ανακοινώνονται από την παράταξη «Νησιωτική Ανατροπή» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου τον Μπενέτο Σπύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνέλευση ενέκρινε τον απολογισμό χρήσεως 2013

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 05-04-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο Γαύριο Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σεβασμό στις ανάγκες των δημοτών και των εργαζομένων της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στο σχέδιο ομηρίας της πολιτικής ζωής από τους υπόδικους της Χρυσής Αυγής επιδιώκει να βάλει, συντονισμένα, η κυβέρνηση, καθώς η δημιουργία κλίματος αποσταθεροποίησης λειτουργεί ευθέως εις βάρος της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φέτος, θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στη Νέα Υόρκη,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 23.08 το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ύδρας, ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σύμφωνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αποκατάσταση και επανάχρηση του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού Αθηνών - Πελοποννήσου, προκειμένου να στεγάσει σιδηροδρομικό μουσείο, θα προχωρήσει ο ΟΣΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ίντερνετ προσφέρει το Facebook σε όλους τους κατόχους iPhone και smartphone με λειτουργικό Android.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων του Γεώργιου Λεονταρίτη υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos