×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 - Psts.gr
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 13:45

Πάρος εν ψυχρώ

Εάν η γοητεία της ζωής έγκειται στο απροσδόκητο τότε οι αστάθμητοι παράγοντες γίνονται σύμμαχοι σου. Ίσως είναι πιθανό όλα να συμβαίνουν βάσει κάποιου μυστικού... Aνώτερου Σχεδίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταία βραδιά της παραμονής των 270 ιστιοπλόων του επετειακού 20ου «Cyclades Regatta 2014» του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Στο Ιερό Νησί της Μήλου με τη βράβευση της 2ης ιστιοδρομίας Φοίνικα Σύρου- Μήλου και του Παράκτιου αγώνα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ιστορικής σημασίας ήταν η σημερινή ημέρα (Τετάρτη 2 Ιουλίου) για την Καθολική Επισκοπή Σύρου, Θήρας και Κρήτης. Χειροτονήθηκε ο νέος Επίσκοπος κ. Πέτρος Στεφάνου σια ειδική τελετή η οποία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Ελληνική Αστρονομική Ένωση (ΕΑΕ) συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και συνδιοργανώνουν, πρώτη φορά στην Τήνο, μια ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, το Σάββατο 5 Ιουλίου, στις 20:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για μεθαύριο Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 με ώρα εκκίνησης τις 18:00 είναι προγραμματισμένος ο διάπλους Πάρου - Αντιπάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Γιώργος Χατζημάρκος θέτει στόχο την στήριξη της έκθεσης που διοργανώνεται από το Μουσείο του Λούβρου τον Νοέμβριο του 2014 και την μεταφορά της στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Ε/Γ - Ο/Γ «Aqua Jewel Ν.Π.11045

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα αυστηρό μήνυμα-προειδοποίηση που απηύθυνε από το Στρασβούργο, ο Α. Σαμαράς επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηματοοικονομικά θέλει να σπουδάσει η, όπως όλα δείχνουν, «πρώτη των πρώτων» στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη... διατίμηση, σαν να ήταν εμπορεύσιμο είδος, ετοιμάζεται να βγάλει το Βρετανικό Μουσείο τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos