Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 14:05

Στοίχημα: Με το Over 2.5 στο Μπαλαΐδος

Εβδομάδα με αρκετή δράση η τρέχουσα, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει εμβόλιμη αγωνιστική σε Αγγλία και Γαλλία, όπως επίσης και κρίσιμα παιχνίδια για το Κύπελλο σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 27-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 67χρονη ημεδαπή και -4- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 24, 26 και 39 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά με θέμα την επικείμενη κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου στη νήσο Κύθνο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης στο αεροδρόμιο Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 12:47

Tο έθιμο των Χοιροσφαγίων στη Σύρο

Ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου αναβίωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , με την ίδια επιτυχία , το έθιμο των Χοιροσφαγίων . Το Χοιροσφάγια διοργανώθηκαν το διήμερο 11 & 12 Νοέμβρη 2017, με τον Όμιλο ,πιστό στην επιθυμία του να προβάλει την παράδοση του νησιού . Τα Χοιροσφάγια αποτελούν κλασσικό ελληνικό έθιμο , ριζωμένο στην παράδοση του νησιού, συνδεδεμένο με το μεγάλωμα του χοίρου που θα σφάζονταν πριν τα Χριστούγεννα . Επρόκειτο για επίπονη διαδικασία που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Μετά από πολλά χρόνια που είμαι στη Βουλή έχω δει πολλούς προϋπολογισμούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε τρία σπίτια, σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελπίζεται ότι με αυτό τον τρόπο θα προληφθούν πολλές αυτοκτονίες, καθώς το λογισμικό θα ανιχνεύει έγκαιρα τους ανθρώπους με τέτοιες τάσεις, προτού καν τους αναφέρουν άλλοι χρήστες (user alerts)

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δριμεία επίθεση στο Vanity Fair εξαπέλυσε η Μελάνια Τραμπ διαψεύδοντας κατηγορηματικά ρεπορτάζ του περιοδικού, που ανέφερε ότι η ίδια δεν ήθελε με τίποτε να γίνει «πρώτη κυρία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για δυστύχημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos