Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Το σοβαρό ατύχημα σε αγώνα καρτ που διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπτέμβριος κι απ΄ότι φαίνεται το λιμάνι της Πάρου συνεχίζει να είναι σταθμός ταξιδιών κρουαζιέρας και μάλιστα luxury προδιαγραφών, γεγονός που αναβαθμίζει ποιοτικά τον τουρισμό σε μια περίοδο συγκυριακά δύσκολη για το συγκεκριμένο είδος θαλάσσιας αναψυχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστά θαλάσσια πλάσματα που ανήκουν στην οικογένεια των μεδουσών και συνήθως το τσίμπημα που προκαλούν για να αμυνθούν είναι ενοχλητικό για τον άνθρωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα. Στο Λονδίνο αναμετρώνται Τότεναμ και Τσέλσι, από το Ηράκλειο της Κρήτης καλείται να περάσει η ΑΕΚ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μετά τον Αννίβα Οικονόμου, το Sifnos Street Shot Put 2021 ανακοινώνει την Παρασκευή (Σκεύη) Θρασυβούλου! Η 26χρονη αθλήτρια από την Κύπρο ασχολείται με τον κλασικό αθλητισμό 14 χρόνια, αρχικά ως δρομέας της ημιαντοχής, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και τα 4 τελευταία χρόνια στις ρίψεις, στη σφαιροβολία και τη δισκοβολία.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τεστ αντισωμάτων έχουν προκαλέσει σειρά συζητήσεων μεταξύ επιστημόνων αλλά και πολιτών που είτε έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, είτε έχουν εμβολιαστεί για να διαπιστώσουν πόσο ισχυρή είναι η «ασπίδα» έναντι της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μίλησε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι υποχρεωτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos