Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη της αποστολής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) από τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την ακύρωση με 8.40μ. στο Τορούν, απάντησε με ένα φοβερό αγώνα στο Λιεβέν: 8.32μ., 8.37μ., 8.34μ. και 8.41μ. σημειώνοντας σε τέσσερα άλματα τρεις φορές την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Ράκελ Γουέλς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Τον θάνατό της έκανε γνωστό η οικογένειά της, με το ΤΜΖ να επιβεβαιώνει τη δυσάρεστη είδηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Αριανούτσος, ο νεαρός ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο, μας κάνει όλους περήφανους με τη συγκλονιστική του ερμηνεία στην καθηλωτική δραματική τηλεοπτική σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», που προβλήθηκε ήδη στο ERTFLIX με εκατομμύρια προβολές και κάθε Σάββατο στις 22:00 προβάλλεται στην ΕΤ1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βήματα σύγκλισης μεταξύ κυβέρνησης και καλλιτεχνών έγιναν σήμερα κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους εκπροσώπους του κλάδου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εκπαιδευτικοί ουσιαστικά αγωνίζονται ενάντια στην αναβίωση του επιθεωρητισμού, που γυρίζει την Παιδεία πίσω και στο μένος αυτής της κυβέρνησης εναντίον της δημόσιας Παιδείας, όπως ακριβώς εκδηλώνεται και σε όλους τους καίριους τομείς του Δημοσίου, της δημόσιας Υγείας, του Πολιτισμού, της Δικαιοσύνης, αλλά και της ελευθερίας του λόγου, της ίδιας της Δημοκρατίας, της οποιασδήποτε ελπίδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας των μικρών αεροδρομίων, η ενίσχυση του προσωπικού τους, η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας τους, το κόστος των handling fees, τα θέματα των διαδικασιών εισόδου εκτός Σένγκεν, ο συντονισμός Γενικής Αεροπορίας με τα εμπορικά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μία ανάρτηση στο Facebook, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί ότι χειμώνας δεν έχει πει φέτος την τελευταία του λέξη και πως τα μοντέλα δείχνουν πως η «Μπάρμπαρα» δεν ήταν η τελευταία κακοκαιρία για φέτος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης εξειδίκευσε τα μέτρα που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για καταβολή μπόνους έως 300 ευρώ σε συνταξιούχους που είτε δεν είδαν καμία αύξηση είτε είδαν αύξηση κάτω από το 7,75% στις συντάξεις τους το 2023 λόγω της προσωπικής διαφοράς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 15:10

Τεχνολογία και ποδόσφαιρο

Η φύση του αθλήματος του ποδοσφαίρου το καθιστά πολύ δύσκολο για τους διαιτητές που κρίνονται πολύ αυστηρά, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια με μεγάλο οικονομικό αντίκρυσμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos