Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο πλανήτης Άρης, η Γη και ο Ήλιος θα ευθυγραμμίστηκε με τον Κόκκινο Πλανήτη και το μητρικό άστρο του ηλιακού μας συστήματος να βρίσκονται ακριβώς σε αντιδιαμετρική θέση σε σχέση με τον πλανήτη μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Αρχίλοχος" Πάρου και η Οργανωτική Επιτροπή για το θέμα των ανεμογεννητριών σας προσκαλούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου και ώρα 20:00 μ.μ στην αίθουσα του συλλόγου για να ενημερωθείτε για την υπόθεση των ανεμογεννητριών στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, 69χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάργηση των παρελάσεων των μαθητών, του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της υποχρεωτικής προσευχής, μείωση διδακτέας ύλης κατά 20-30%, περιγραφική αξιολόγηση των μαθητών αντί βαθμών και εξετάσεων, τετραετές Γυμνάσιο και διετές Λύκειο που θα οδηγεί σε ισχυρό απολυτήριο, και νέο εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ με συντελεστή βαρύτητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πήραμε κάτι για το χρέος. Είχαμε ένα αφήγημα από την αρχή, ότι ήταν δύσκολη συμφωνία, υπό πίεση, με κακούς συσχετισμούς» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Eurogroup της 24ης Μαϊου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαυξημένη και Εικονική πραγματικότητα, Blockchain και Ίντερνετ των Πραγμάτων ευνοούν την ανάπτυξη και την καινοτομία

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σήμα που φέρεται να προέρχεται από τα συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir το οποίο χάθηκε στη Μεσόγειο υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες υποστηρίζουν ότι εντόπισαν Αιγύπτιοι ερευνητές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στην προεκλογική εκστρατεία της, σε αντίθεση με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, που εξασφάλισε τον απαιτούμενο για το προεδρικό χρίσμα αριθμό εκλεκτόρων, το μεγαλύτερο πολιτικό κεφάλαιο των Δημοκρατικών, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, επιστρατεύθηκε στη μάχη εναντίον του αμφιλεγόμενου δισεκατομμυριούχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos