Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 - Psts.gr
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 00:36

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 2, 15, 32, 35, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 11, ενώ στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε τζακ ποτ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά τον φετινό Φεβρουάριο, στο νησί της Πάρου αφίχθησαν ακτοπλοϊκώς 10.586 άτομα. Τα αφιχθέντα Ι.Χ. ήταν 1.621, τα φορτηγά 780 και τα δίκυκλα 189.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη έκταση έχει λάβει στην Τουρκία η είδηση της παραίτησης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή , την επομένη των φονικών σεισμών στη γείτονική χώρα. Μέσα ενημέρωσης και πολίτες αναζητούν υπευθύνους μετά την εθνική τραγωδία και επικροτούν το πολιτικό ήθος των Ελλήνων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα εξέφρασε το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN Turk, αναρτώντας στο πρωτοσέλιδό του βίντεο με το τραγούδι «Μοιρολόι» της Μαρίας Φαραντούρη, σε μουσική του γνωστού Τούρκου μουσικοσυνθέτη Ζουλφί Λιβανελί και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα λίγα fashionitems που δεν σκεφτόμαστε ούτε στιγμή να επενδύσουμε λίγαχρήματα παραπάνω είναι τα πανωφόρια.Τοouterwear είναι μία από τις πιο σημαντικές κατηγορίες στην γκαρνταρόμπα μας και όχι άδικα, αφούχαρίζει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 57 ανέρχονται, πλέον, οι νεκροί από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματικά είναι τα βίντεο που αφορούν στο δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 46 νεκρούς μέχρι στιγμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα υποκατάστατα κρέατος γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν έναν vegan ή χορτοφαγικό τρόπο ζωής ή απλώς επιδιώκουν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος για λόγους υγείας ή επειδή νοιάζονται για το περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 6,5% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα το Φεβρουάριο, από 7,3% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα Πέμπτη η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Eurostat.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν επιβεβαιώνονται από το κυβερνητικό επιτελείο φημολογίες που ήθελαν να μετατίθενται για τον Μάιο οι εκλογές 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos