Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision για το 2023 ολοκληρώθηκε, με μεγάλη νικήτρια τη Loreen από τη Σουηδία και το τραγούδι «Tattoo». Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η η Φινλανδία με τον Käärijä και το «Cha Cha Cha» ενώ την τρίτη, το Ισραήλ με το «Unicorn».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κυψέλη το πρωί του Σαββάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ιωνικός προηγήθηκε 2-0 στο 37' και κρατούσε στα χέρια του το εισιτήριο παραμονής αλλά το γκολ - φάουλ του Τόσιτς στο 73' έσωσε τη Λαμία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Θανάσης Τσούρας το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πέθανε σήμερα σε ηλικία 77 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματισμός έχει προκύψει στην περιοχή της Πούντας καθώς στην παραλία της εγκαταστάθηκαν πρόσφατα κολώνες της ΔΕΔΔΗΕ και εναέρια καλώδια, προκειμένου λόγω της εγγύτητας να ενισχυθεί μέσω Πάρου η ηλεκτροδότηση στην Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 19:17

Εκλογές 2023 - Δημοσκόπηση MARC - 37,7%

Στο 6,7% η διαφορά υπέρ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις εκλογές - Παλεύει για το διψήφιο το ΠΑΣΟΚ - Η ΝΙΚΗ και το ΕΑΝ απειλή για τον Βελόπουλο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Βαρουφάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκειται για ένα κορυφαίο Κρεοπωλείο που συνδυάζει το μεράκι για τη διάθεση άριστης ποιότητας κρεάτων, προσεκτικά επιλεγμένων, μεγάλης ποικιλίας, ελληνικής καταγωγής και εκτροφής, με τη γνώση και εμπειρία των άψογων, εξαίρετων, ειδικών κοπών, ώστε οι λάτρεις του κρέατος να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και γεύσης στις μαγειρικές δημιουργίες τους με πρωταγωνιστή το κρέας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 17:52

Korres: Από τη φύση στην επιδερμίδα!

Στο Carespot.gr, το ηλεκτρονικό φαρμακείο που σε φροντίζει, θα βρεις τα πάντα για την περιποίησή σου, από την πιο επώνυμη μάρκα καλλυντικών, που δεν είναι άλλη από την Korres!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο φημισμένο και πανέμορφο νησί της Πάρου θα διεξαχθεί το 2ndParosWay – Πολυιατρεία Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο «όπλο» αποκτά η Πολιτική Προστασία στην Ελλάδα στον τομέα της διαχείρισης και αντιμετώπισης καταστροφών καθώς με αυτό θα συνδυάσει την επιστημονική ανάλυση κάθε συμβάντος με το επιχειρησιακό κομμάτι ούτως ώστε να αναπτύσσονται οι κατάλληλες και πιο αποτελεσματικές δράσεις στο πεδίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos