Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 - Psts.gr

«Η σκληρή δουλειά της Ελλάδας για το χρέος μπορεί να ακυρωθεί από μια αριστερή κυβέρνηση», εκτιμά ο αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Κάννες βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δούκισσα Νομικού ως καλεσμένη μεγάλου brand ομορφιάς.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύγχυση επικρατεί με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη αφού λόγω του ότι πρόκειται για θέμα που προέκυψε ενώ τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη τυπωθεί, το όνομά του θα αναγράφεται κανονικά την Κυριακή των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές 2023, ανακοίνωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη δήλωσή του σχετικά με τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 23-05-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έντονη και αυξανόμενη ανησυχίατου εξέφρασε μεγάλος αριθμός μελών στοΕπιμελητήριο Κυκλάδων για τα σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο, αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα κ. Γ. Κατρούγκαλου για την επαναφορά των συντελεστών στις ασφαλιστικές κρατήσεις στο 20% του ετήσιου εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νησί της Σαντορίνης, ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Πολυχρονάκος, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες των Κυκλάδων πρέπει να στείλουν μήνυμα στο Αθηνοκεντρικό κράτος, δίνοντας ισχυρό διψήφιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 21ης Μαίου 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ανέμελα μαθητικά χρόνια έφτασαν στο τέλος τους και είστε έτοιμοι να πάρετε μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σας, αυτή του τι θα κάνετε με το μέλλον σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονες αντιδράσεις από πλευράς επιχειρηματικού κόσμου και ελεύθερων επαγγελματιών έχουν προκαλέσεις οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου σχετικά με το ενδεχόμενο επαναφοράς της ασφαλιστικής εισφοράς 20% στο εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos