Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήλου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), ότι ένας 14χρονος ημεδαπός επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «ΕΛΥΡΟΣ», το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 15 ν.μ. δυτικά της Μήλου εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά στο λιμάνι των Χανίων, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-08-2024/10.30’ το πρωί επί της επαρχιακής οδού Γαυρίου στην Άνδρο, τετράτροχη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 51χρονο ημεδαπό με συνεπιβάτη 22χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 12:11

Συλλήψεις σε Σαντορίνη και Νάξο

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-08-2024 συνελήφθησαν στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική ήταν η βραδιά της Παρασκεύης 23 Αυγούστου στη Νάουσα, όταν κορυφώθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα της Παναγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις λίγες εβδομάδες φαίνεται ότι απομένουν μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές για ένα από τα σημαντικότερα οδικά έργα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μοντέλο συνεχίζει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά - Δείτε την ανάρτησή της

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μελτέμια και τη θερμοκρασία να αγγίζει και τους 39 βαθμούς Κελσίου θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο, με τον κίνδυνο για πυρκαγιά να είναι αυξημένος σε αρκετές περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Κατηγορία LIFESTYLE

«Χρυσή» ήταν η λεία του δράστη που «τρύπωσε» σε μονοκατοικία της Πάρου, αφού κατά την διαφυγή του πήρε μαζί του μετρητά, ρολόι και κοσμήματα που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos